Sunday, April 12, 2009

The Day

13th April.

Goodbye late nights.
Goodbye sleep-ins and skipping first lectures of the day.
Goodbye centralized holidays.
Goodbye balik kost pukul 11am.


(Blind Elmo and pillow case are strictly for kecomelan purposes)

5 comments:

nanie said...

babe...haahahahah bebudak koas kos aku selamba jeeeeee ponteng semua, siap luar kota boleh balik hari hari..apa kes?tiru laaa

NKxvii said...

hahaaa alaa aku rase ni mmg kepoyoan sume bdak baru masuk kot=)

aNoi said...

Adek,

Goodddd Luck ye!

=)

ayumin said...

Starting clinicals?
Haha betul2 awal2 memang poyo..
Just ask Nuha how often aku lepak dengan dia, macamla tak busy kan hahaha. Udeq/Izat yang patutnya tak busy sgt tu pun jumpe setahun 2-3 kali je..

蔥爆牛肉Frank said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社